Konzolni bide VITRA S50

Šifra artikla: 11910

Konzolni bide VITRA S50

Prikaži više

163.50 BAM

kom

Pri isteku zaliha

Zidni bide Vitra S50 sa jednom rupom za slavinu je kompaktan, elegantan i, moglo bi se reći, skoro neophodan predmet modernog kupatila zbog higijene i pogodnosti koje pruža korisniku.

Njegov praktičan dizajn koji visi na zidu daje snažan vizuelni izraz, kao i na najbolji mogući način iskorišćava raspoloživi prostor.

Ovaj model dolazi sa jednim otvorom za bočni protok vode i mogućnošću prilagođavanja po vašem izboru slavine ili miksera.

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Vitra

Zemlja porekla

Turska

Uvoznik

Minotti

Boja

Bijela

VitrA je među samo nekoliko kompanija u svetu koje su u mogućnosti da dizajniraju, razvijaju i proizvode sve artikle koji se koriste u kupatilima. Reinterpretirajući kulturu turskog kupatila i keramike eko-inovativnim pristupom, VitrA prevodi svoje suštinske vrednosti u današnje moderne životne standarde. Kao inovativna, napredna kompanija koja pomera granice, naša stručnost leži u dizajniranju proizvoda koji život čine lakšim, boljim i ispunjenijim.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.