Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava

 

Povraćaj sredstava


U slučaju vraćanja robe kupljene putem online prodavnice  https://www.aquacasa.ba/  i povraćaja sredstava kupcu , delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, INTRAL DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko potrošač odbije prijem ispravnog i neoštećenog proizvoda koji je prethodno naručio, trgovac je ovlašćen da zahteva od potrošača naknadu svih manipulativnih troškova koji se odnose na isporuku datog proizvoda.

Trgovac je ovlašten da odbije zaključenje kupoprodajnog ugovora, odnosno da proda potrošaču proizvod ukoliko je očigledno da je istaknuta cijena nesrazmerna stvarnoj cijeni proizvoda i da je reč o očiglednoj grešci kod isticanja cijene koja je rezulatat sistemske i(ili) ljudske greške.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.