Uputstvo za poručivanje

Uputstvo za poručivanje

 

Uputstvo za poručivanje putem internet prodavnice AQUA CASA

Nakon odabira željenog artikla, kliknite na opciju DODAJ U KORPU i odaberite količinu klikom na plus ili minus. Nakon toga, vaš artikal se nalazi u KORPI  koja se nalazi u gornjem desnom uglu.

Kada završite sa kupovinom, kliknite na korpu i učitaće se nova stranica u kojoj možete proveriti sve artikle i količine koje ste odabrali. Kada utvrdite svoju porudžbinu, odaberite opciju NARUČI. Otvoriće se nova stranica na kojoj je neophodno da upišete validne podatke kako bi vaša porudžbina bila pravilno kreirana i isporučena. Takođe, neophodno je da izaberete način preuzimanja i način plaćanja.

Ukoliko imate neku posebnu napomenu vezano za proizvod ili isporuku, molimo vas da to upišete u polje Dodatne napomene.

Nakon unetih podataka, čekirajte box pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja i prodaje, kao i CAPTCHA opciju da niste robot i kliknite na dugme POTVRDI. Vaša porudžbina je uspešno kreirana, i ubrzo će vam stići potvrdni mail sa svim neophodnim podacima. Svaka promena statusa vaše porudžbine biće evidentirana slanjem informacije na vašu mail adresu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 051/508-612 ili na mail adresu webshop@aquacasa.ba. Takođe to možete učiniti klikom na stranicu KONTAKT.

Hvala što koristite internet prodavnicu AQUA CASA.

 

 

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.