Konzolna šolja VITRA INTEGRA compact 50cm RIM-EX

Šifra artikla: 71600164

Konzolna šolja VITRA INTEGRA compact 50cm RIM-EX

Prikaži više

333.50 BAM

Kom

Pri isteku zaliha

Kolekcija S50 iz Vitre ispunjava zahteve kada je u pitanju pronalaženje visokokvalitetnih, izdržljivih proizvoda za upotrebu kako u javnim prostorima tako i u domovima.

Rimex tehnologija ispiranja usmerava vodu oko posude i uklanja 95% više nečistoća u odnosu na standarne wc šolje. Vitra WC šolje bez oboda (rimless) eliminišu oblasti u kojima se bakterije zadržavaju i umnožavaju, donoseći napredan nivo higijene.

Širina (mm): 355

Dužina (mm): 500

Wc daska NE DOLAZI sa proizvodom.

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

Vitra

Zemlja porekla

Turska

Uvoznik

Minotti

Boja

Bijela

Ugradnja

Konzolna (viseća)

Materijal

Sanitarna keramika

VitrA je među samo nekoliko kompanija u svetu koje su u mogućnosti da dizajniraju, razvijaju i proizvode sve artikle koji se koriste u kupatilima. Reinterpretirajući kulturu turskog kupatila i keramike eko-inovativnim pristupom, VitrA prevodi svoje suštinske vrednosti u današnje moderne životne standarde. Kao inovativna, napredna kompanija koja pomera granice, naša stručnost leži u dizajniranju proizvoda koji život čine lakšim, boljim i ispunjenijim.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.