Tuš kadica CONCEPT 90*90 sa demontažnom maskom C-09-R900

Šifra artikla: 71600680

Tuš kadica CONCEPT 90*90 sa demontažnom maskom C-09-R900

Prikaži više

284.00 BAM

Pri isteku zaliha

Pažljivo dizajnirane CONCEPT tuš kadice predstavljaju idealno rešenje za Vaše kupatilo. Izrađene od kvalitetnog akrila, garantuju dug radni vijek, a moderan dizajn i laka montaža su glavne karakteristike koje ih izdvajaju na tržištu.

CONCEPT Tuš kadica

C-09-R900

  • Akrilna
  • Kvalitetna izrada
  • Laka montaža
  • Moderan dizajn
  • Polukružna - 900 mm
  • Sa demontažnom maskom
  • Odlično uklapanje sa odgovarajućom tuš kabinom

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

MINOTTI

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.