TUS KADICA CONCEPT 800*800 SA DEMONTAŽNOM MASKOM C-09-K8080

Šifra artikla: 0464

TUS KADICA CONCEPT 800*800 SA DEMONTAŽNOM MASKOM C-09-K8080

Prikaži više

252.00 BAM

Nema na stanju

Kalkulator potrošnje

Cijena / Kom:

252.00 BAM

Cijena / paket:

252.00 BAM

Potreban broj kvadrata:
Kom
Izračunaj

Pažljivo dizajnirane CONCEPT tuš kadice predstavljaju idealno rešenje za Vaše kupatilo. Izrađene od kvalitetnog akrila, garantuju dug radni vijek, a moderan dizajn i laka montaža su glavne karakteristike koje ih izdvajaju na tržištu.

CONCEPT Tuš kadica

C-09-K8080

  • Akrilna
  • Kvalitetna izrada
  • Laka montaža
  • Moderan dizajn
  • Kvadratni oblik - 800 x 800 mm
  • Sa demontažnom maskom

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

CONCEPT

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namjenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mjesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promjenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.