Konzolna šolja JIKA PRO - bez wc daske

Šifra artikla: 11880

Konzolna šolja JIKA PRO - bez wc daske

Prikaži više

135.00 BAM

kom

Na stanju

JIKA nudi keramička rešenja prilagođena potrebama kako preduzeća tako i domaćinstava. Jedno od njih je i konzolna šolja JIKA PRO. Sistem horizontalnog odvoda (zid).

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Jika

Zemlja porekla

Češka republika

Uvoznik

Minotti

Boja

Bijela

Ugradnja

Konzolna (viseća)

Materijal

Sanitarna keramika

Jika je osnovana krajem 19. veka kao porodična manufaktura, što je svrstava među najstarije fabrike u Evropi. Tada se već kroz figure i dekorativne elemente istakla izvanredna veština domaćih zanatlija. Jika sanitarije počinju da se proizvode 1920 godine, kao posledica sve veće potražnje. Razvijaju se prvo ručno rađeni primitivni modeli, a kasnije i serijski proizvodi uvođenjem mašina. 1991. fabrika postaje deo čuvenog švajcarskog brenda Laufen, koji postaje većinski vlasnik i vrši značajna ulaganja u tehnologiju, razvojni centar i dizajniranje proizvoda. Dolazi do proširenja proizvodnih linija u tehničkom i operativnom smislu i Jika dobija mogućnost prodaje svojih proizvoda širom sveta. Danas se JIKA kreacije izrađuju u dve češke fabrike, smeštene u gradovima Bechine i Znojmu. Jika asortiman odlikuju evropski dizajn, savremena tehnologija, visok kvalitet, savršena funkcionalnost i sveobuhvatna rešenja prihvatljivog cenovnog ranga.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.