Boèno staklo CONCEPT ALPHA BLACK 800x2000 8mm staklo

Šifra artikla: 71600352

Boèno staklo CONCEPT ALPHA BLACK 800x2000 8mm staklo

Prikaži više

322.50 BAM

Kom

Pri isteku zaliha

CONCEPT serija namjenski je dizajnirana kako bi Vaše kupatilo odisalo elegancijom, jednostavnošću i u isto vrijeme bilo apsolutno praktično za sve generacije.

Bočno staklo CONCEPT ALPHA BLACK 

C-02-B9080SC

  • Crni ram
  • Providno staklo debljine 8 mm
  • Dimenzije: 800 x 2000 mm
  • U kombinaciji sa staklenim paravanom iz iste serije možete sklopiti tuš kabinu po mjeri

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

CONCEPT

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.