Wc daska JIKA PURE soft close duroplast

Šifra artikla: 71600319

Wc daska JIKA PURE soft close duroplast

Prikaži više

178.00 BAM

Kom

Nema na stanju

Kalkulator potrošnje

Cijena / Kom:

178.00 BAM

Cijena / paket:

178.00 BAM

Potreban broj kvadrata:
Kom
Izračunaj

Brza montaža omogućena Quick-mount tehnologijom.

Mehanizam SlowClose smanjuje buku i povećava bezbednost usporavanjem brzine zatvaranja sedišta i poklopca, što je omogućeno sa dizajnom Slim Seat.

Izrađen od antibakterijskog materijala duraplast.

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

Jika

Zemlja porekla

Češka republika

Uvoznik

Minotti

Boja

Bijela

Materijal

Duroplast

Mehanizam

Soft close (sporospuštajući)

Jika je osnovana krajem 19. veka kao porodična manufaktura, što je svrstava među najstarije fabrike u Evropi. Tada se već kroz figure i dekorativne elemente istakla izvanredna veština domaćih zanatlija. Jika sanitarije počinju da se proizvode 1920 godine, kao posledica sve veće potražnje. Razvijaju se prvo ručno rađeni primitivni modeli, a kasnije i serijski proizvodi uvođenjem mašina. 1991. fabrika postaje deo čuvenog švajcarskog brenda Laufen, koji postaje većinski vlasnik i vrši značajna ulaganja u tehnologiju, razvojni centar i dizajniranje proizvoda. Dolazi do proširenja proizvodnih linija u tehničkom i operativnom smislu i Jika dobija mogućnost prodaje svojih proizvoda širom sveta. Danas se JIKA kreacije izrađuju u dve češke fabrike, smeštene u gradovima Bechine i Znojmu. Jika asortiman odlikuju evropski dizajn, savremena tehnologija, visok kvalitet, savršena funkcionalnost i sveobuhvatna rešenja prihvatljivog cenovnog ranga.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.