Tuš kadica SOLILUX* 90x90x35 polukrauzna.

Šifra artikla: 011839

Tuš kadica SOLILUX* 90x90x35 polukrauzna.

Prikaži više

274.00 BAM

Kom

Na stanju

SOLILUX je materijal sačinjen od jedinjenja fiberglasa, specijalne smole, pigmenta i prirodnog ispunjivača a kombinacija visokog pritiska i temperature od 160 stepeni u procesu same izrade, daje rezultat apsolutnog kvaliteta i dugotrajnosti.

CONCEPT   SOLILUX  Tuš kadica

SBA K9090R

  • SOLILUX kadica ima veći otpor na udarce od akrilnih kadica i zato je teško da dođe do ogrebotina i oštećenja.

  • SOLILUX kadica je lakša nego kadica od klasične smole

  • SOLILUX kadice ne mjenjaju boju tokom vremena

  •  SOLILUX kadica daje osećaj topline prilikom dodira

  •  SOLILUX kadice su ravne na poleđini i time su lakše za montažu i ugradnju.

  • SOLILUX kadica nikada neće zahrđati

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

CONCEPT

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namjenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mjesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promjenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.