Tuš kabina CONCEPT NEPTUN 1200x800 staklo 8mm providno leva

Šifra artikla: 601

Tuš kabina CONCEPT NEPTUN 1200x800 staklo 8mm providno leva

Prikaži više

655.20 BAM

kom

Pri isteku zaliha

Concept serija tuš kabina i tuš paravana namenski je dizajnirana kako bi vaše kupatilo odisalo elegencijom i jednostavnošću, ali da u isto vreme bude apsolutno praktično za sve generacije.

  • Tuš kabina CONCEPT NEPTUN 1200x800 mm
  • Providno staklo
  • Levo otvaranje
  • Skriveni šrafovi za montažu
  • Hromirana ručica
  • Hromirani ram
  • Easy slide sistem
  • Vodopropusnost srednjeg nivoa

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Concept

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Materijal

Staklo/Aluminijum

Oblik

Pravougaona

Visina

1950 mm

Boja Stakla

Providno staklo

Debljina Stakla

8 mm

Dimenzije tuš kabine

1200X800 mm

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.