Konzolna šolja VITRA S20 RIM-EX

Šifra artikla: 11444

Konzolna šolja VITRA S20 RIM-EX ispiranje. Proizvod se prodaje bez WC daske.

Prikaži više

223.00 BAM

kom

Na stanju

Vitra kolekcija S20 donosi izdržljive, moderne i savremene proizvode za kupatilo koji se lako postavljaju i pružaju odličnu vrednost. Birajte iz širokog spektra umivaonika, toaleta i kupatilskog nameštaja da biste kreirali zaista prilagođeno kupatilo u kome se možete opustiti.

Rimex tehnologija ispiranja usmerava vodu oko posude i uklanja 95% više nečistoća u odnosu na standarne wc šolje. Vitra WC šolje bez oboda (rimless) eliminišu oblasti u kojima se bakterije zadržavaju i umnožavaju, donoseći napredan nivo higijene.

Širina (mm): 360

Dužina (mm): 520

Wc daska NE DOLAZI sa proizvodom.

 

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Vitra

Zemlja porekla

Turska

Uvoznik

Minotti

Boja

Bijela

Ugradnja

Konzolna (viseća)

Materijal

Sanitarna keramika

VitrA je među samo nekoliko kompanija u svetu koje su u mogućnosti da dizajniraju, razvijaju i proizvode sve artikle koji se koriste u kupatilima. Reinterpretirajući kulturu turskog kupatila i keramike eko-inovativnim pristupom, VitrA prevodi svoje suštinske vrednosti u današnje moderne životne standarde. Kao inovativna, napredna kompanija koja pomera granice, naša stručnost leži u dizajniranju proizvoda koji život čine lakšim, boljim i ispunjenijim.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.