Držač toalet papira MINOTTI ravni

Šifra artikla: 0589

Držač toalet papira MINOTTI ravni

Prikaži više

Širok asortiman elegantno izrađene kupatilske galanterije  ubjediće Vas u nešto što je danas pomalo zaboravljeno - da praktičnost nema cijenu. Osim što poseduje dugotrajan kvalitet i minimalistički dizajn, ima za cilj da u kupatilu sve bude nadohvat ruke.

Držač toalet papira MINOTTI

 50733D

  • Kvalitetna izrada - metal
  • Hrom
  • Zidna montaža
  • Moderan dizajn

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

MINOTTI

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Boja

Hrom

Ugradnja

Na zid

Materijal

Metal

Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd. Trudimo se da uvek idemo u korak sa vremenom, da se novim idejama prilagodimo potrebama kupaca ali i da kreativnim rešenjima promenimo ustaljeni stil opremanja kupatila i kuhinje. Naši artikli rezultat su pažljivog dizajniranja i kvalitetne izrade, i budite uvereni da će dugi niz godina biti deo vašeg prostora

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.