Baterija za sudoperu MINOTTI VENETO zidna duga lula

Šifra artikla: 55

Baterija za sudoperu MINOTTI VENETO zidna duga lula

Prikaži više

68.00 BAM

61.20 BAM

kom

Na stanju

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Minotti

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Jednoručna baterija za sudoperu MINOTTI VENETO 8115-L. Dolazi u kompletu sa brinoks crevima i fiksatorom. Namenjena je za kuhinje koje dobijaju vodu iz centralnog bojlera, i rad pod visokim pritiskom. Duga lula idealna je za velike i profesionalne kuhinjske prostore.

Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd. Trudimo se da uvek idemo u korak sa vremenom, da se novim idejama prilagodimo potrebama kupaca ali i da kreativnim rešenjima promenimo ustaljeni stil opremanja kupatila i kuhinje. Naši artikli rezultat su pažljivog dizajniranja i kvalitetne izrade, i budite uvereni da će dugi niz godina biti deo vašeg prostora

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.