Baterija za kadu MINOTTI STANDARD sa donjim prebacivačem 6881D

Šifra artikla: 011241

Baterija za kadu MINOTTI STANDARD sa donjim prebacivačem 6881D

Prikaži više

125.00 BAM

Kom

Na stanju

Jednoručna baterija za kadu MINOTTI STANDARD 6881D izrađena je od kvalitetnih materijala i odličan je izbor za sve koji žele pouzdan proizvod koji garantuje dug radni vek. Dolazi u kompletu sa tuš crijevom, ručicom i držačem. Donji prebacivač je idealno rešenje za rad pod niskim pritskom.

Savjet

Da bi površina baterije što duže bila u besprekornom stanju, za čišćenje koristite samo meku krpu i vodu.
Hemijska i abrazivna sredstva mogu oštetiti tijelo baterije.

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

Minotti

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Intral doo

Boja

Hrom

Ugradnja

Na zid

Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd. Trudimo se da uvek idemo u korak sa vremenom, da se novim idejama prilagodimo potrebama kupaca ali i da kreativnim rešenjima promenimo ustaljeni stil opremanja kupatila i kuhinje. Naši artikli rezultat su pažljivog dizajniranja i kvalitetne izrade, i budite uvereni da će dugi niz godina biti deo vašeg prostora

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.