Stakleni paravan CONCEPT ATLAS BLACK 120x195 dark staklo 6mm crni mat ram C-02-B4120

Šifra artikla: 011930

Stakleni paravan CONCEPT ATLAS BLACK 120x195 dark staklo 6mm crni mat ram C-02-B4120

Prikaži više

617.00 BAM

Pri isteku zaliha

CONCEPT serija tuš kabina i paravana namjenski je dizajnirana kako bi Vaše kupatilo odisalo elegancijom, jednostavnošću i u isto vrijeme bilo apsolutno praktično za sve generacije.

Stakleni paravan CONCEPT ATLAS BLACK

C-02-B4120

  • Crni ram
  • Crna ručica
  • Tonirano staklo debljine 6 mm
  • Skriveni šrafovi za montažu
  • Dimenzije: 1200 x 1950 mm
  • Crni Easy take-off sistem
  • Vodonepropusnost visokog nivoa
  • U kombinaciji sa bočnim staklom iz iste serije možete sklopiti tuš kabinu po mjeri

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

CONCEPT

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namjenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mjesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promjenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.