Dispanzer toalet papira složivi/rolna PROCLEAN inox mat PC-01-103M

Šifra artikla: 71600081

Dispanzer toalet papira složivi/rolna PROCLEAN inox mat PC-01-103M

Prikaži više

PROCLEAN dispanzeri predstavljaju idealno rešenje za javne prostore jer kvalitet njihove izrade je ono što ih izdvaja iz konkurencije. Bilo da izaberete varijantu od nerđajućeg čelika ili visokvalitetene ABS plastike, PROCLEAN dispanzeri činiće dijo vašeg prostora dugi niz godina.

Dispanzer toalet papira PROCLEAN 

PC-01-103M

  • Inox, mat
  • Dimenzije: 130 x 130 x 130 mm

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

PROCLEAN

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Moderan način života je nametnuo nove i strožije standarde u cilju odžavanja lične higijene i sprečavanja širenja virusa i bakterija. Imajući to na umu, PROCLEAN je dizajnirao nove linije proizvoda koji su namenjeni za korišćenje kako u javnim, tako i privatnim objektima. Sušači za ruke, dozeri sapuna i dispanzeri koje je kreirao PROCLEAN, ispunjavaju sve potrebe korisnika dok visok kvalitet izrade garantuje dug životni vek. Funkcionalnost, elegancija i ekonomičnost glavne su odlike svih PROCLEAN proizvoda, pa tako ne samo da se estetski uklapaju u svaki ambijent, nego i svojim delovanjem drže visok nivo čistoće i štede novac. Takodje, PROCLEAN je veoma posvećen zaštiti životne sredine te su svi artikli kreirani u skladu sa tim načelima, fokusirani na dve najvažnije stvari: ušteda energije i smanjenje zagađenosti planete.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.