Postolje za tuš kabinu CONCEPT 900x900x50 bijelo

Šifra artikla: 111336

Postolje za tuš kabinu CONCEPT 900x900x50 bijelo

Prikaži više

51.36 BAM

Kom

Pri isteku zaliha

CONCEPT postolja za tuš kabinu dizajnirana su tako da se na savršen način uklapaju sa odgovarajućom tuš kabinom, zauzimaju malo prostora, a praktičnost i estetski dojam koji pružaju Vašem kupatilu su na najvišem mogućem nivou.

Postolje za tuš kabinu CONCEPT

C-10-9090W

  • Kvadratni oblik - 900 x 900 mm
  • Izrađena od najkvalitetnije ABS plastike
  • Mogućnost skraćivanja na mjeru po želji

Savjet

Postolje održavajte samo mekom krpom i vodom. Hemijska i abrazivna sredstva mogu dovesti do oštećenja. 

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

CONCEPT

Zemlja porekla

KINA

Uvoznik

Intral doo

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namjenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mjesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promjenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.