Baterija CONCEPT za samostojeću kadu C-01-002

Šifra artikla: 011844

Baterija CONCEPT za samostojeću kadu C-01-002

Prikaži više

818.00 BAM

Kom

Nema na stanju

Kalkulator potrošnje

Cijena / Kom:

818.00 BAM

Cijena / paket:

818.00 BAM

Potreban broj kvadrata:
Kom
Izračunaj

Baterije za samostojeće kade na savršen način ispunjavaju misiju koju naš CONCEPT premium brend ima - potpuno opuštanje i perfektna funkcionalnost.

Baterija za samostojeću kadu NORA 

C-01-002 

  • Hromirana
  • Moderan dizajn
  • Kvalitetna izrada
  • Stojeća instalacija

Jedinice u paketu

Kom

Proizvođač

Concept

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Intral doo

Boja

Hrom

Ugradnja

Stojeća

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namjenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mjesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? Ovaj katalog ima upravo tu funkciju, da Vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promjenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Viber

Viber

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.